Een uitdaging die ik met veel enthousiasme aanga.

30-12-2018

"Nog enkele dagen en het is zover! Op donderdag 3 januari leg ik mijn eed af als gemeenteraadslid en word ik aangesteld als schepen van Sport, Jeugd en Financiën. Schepen zijn is toch wel iets bijzonder, zeker in zo'n mooie gemeente als Zemst en dan nog van sport!Het is via de sport dat ik als kind onze gemeente ontdekte. 


Ik ging naar school in Vilvoorde, maar alle sportieve activiteiten speelden zich af in Zemst: Voetballen op het oud voetbalveld in Eppegem, rondhangen op het aangrenzend basketbalpleintje, basketten in den ballon in Elewijt, de sportweek, rondcrossen met de BMX'jes in de straten van Eppegem of later vakantiewerk in het Bloso domein om dan nog maar te zwijgen over de uren die ik spendeerde in de Zemstse sporthallen!


Het is ook dankzij de sport dat ik de allerbeste vrienden ontmoette! Dezelfde vrienden die meer dan 25 jaar later nog altijd een belangrijke plaats in mijn leven innemen. 


Via het vrouwenvoetbal leerde ik zelfs Dina, de vrouw van mijn leven en de mama van onze 3 kinderen kennen! Je merkt het, sporten in Zemst is niet zomaar wat bewegen! 


 Het is dan ook een eer om de komende 6 jaar verder te bouwen aan een sportief Zemst!


Ik wens u alvast een sportief en actief 2019!Tim