Bart Bollyn

Bart is van het gezegende jaar 1971, het jaar van de aanleg van de E19, bestuurslid sp.a Zemst, voorzitter van sp.a Elewijt, lid van de raad van bestuur van PWA Zemst, voorzitter spaarkas De Lege Portomonee en bezieler van de FC Borneo Quiz. 

Sinds zijn jeugd is Bart actief in het Zemstse verenigingsleven. Na tal van omzwervingen in de priv√© is hij nu reeds 18 jaar tewerkgesteld bij de FOD Binnenlandse Zaken, dienst Vreemdelingenzaken waar hij de directie ondersteunt van het Transitcentrum Caricole te Steenokkerzeel.  Bart was ook jaren vakbondsafgevaardigde voor het ABVV Transport en het ACOD openbare diensten. 

Hij heeft als hobby's voetbal, zowel actief als passief, politiek, muziek en als er nog tijd overblijft speelt Bart graag nog eens DJ.  

Bart zijn werkveld ligt bij mobiliteit, sport, betaalbaar wonen voor iedereen en de nodige zorgvoorzieningen voor senioren.

Als sociaal voelend mens is Bart tegen elk onrecht en vind hij dat iedereen het recht heeft gelijkwaardig behandeld te worden.  De zwakkeren in onze maatschappij verdienen zeker extra aandacht.  

Als lid van het dagelijks bestuur en het partijbestuur neemt hij dan ook zeer actief deel aan het beleid in Zemst.

Zijn levens moto is "Carpe Diem".